Ολυμπιακός: Πότε ολοκληρώνεται η παρουσία του Εσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ολυμπιακός: Πότε ολοκληρώνεται η παρουσία του Εσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Αρχή με Σαντιάγκο Έσε και ποδόσφαιρο

bet365

Η Αργεντινή του Σαντιάγκο Εσε συνεχίζει στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων και ο 23χρονος χαφ θα έχει εκεί αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Στους «8» του τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού συνεχίζει η Αργεντινή και αυτόματα θα παραταθεί για το μέλλον η ενσωμάτωση του Σαντιάγκο Εσε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο χαφ των «ερυθρολεύκων» που βρίσκεται με την αποστολή της Μπλανκοσελέστε στη διοργάνωση θα έχει πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον ως τις 2 Αυγούστου, καθώς για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί ο αγώνας της χώρας του στην προημιτελική φάση (σ.σ. εκκρεμεί ο αντίπαλος).

Από εκεί και πέρα αν προκριθεί οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 5 του επόμενου μήνα, ενώ για τις 8/8 και 9/8 έχουν οριστεί ο Μικρός και ο Μεγάλος τελικός αντίστοιχα.

Αρα ο 23χρονος μέσος θα αποχωρήσει από τη Γαλλία το νωρίτερα στις 3 Αυγούστου και το αργότερο στις 10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα