ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Σορετίρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Σορετίρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
O Σόλα Σορετίρε είναι έτοιμος να φορέσει την ασπόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ και με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία μεγάλωσε ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (29/7) ο Σόλα Σορετίρε για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος Βρετανός αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ήταν από εννέα ετών και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στο Instagram είπε αντί στην ομάδα που ανδρώθηκε.

«Εντάχθηκα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως 11χρονο αγόρι με όνειρο μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που μπορώ να πω ότι πέτυχα αυτό το όνειρο. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League και στην Ευρώπη.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους πολλούς παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Κάρινγκτον (προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ) νιώθω σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας της ομάδας.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από κάπου που ήταν το μόνο που ξέρω στη μισή μου ζωή αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα για μένα.

Μια φορά κόκκινος…

Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Σορετίρε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα