Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Βιλένα αλλά με Τετέ στη Βουλγαρία

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Βιλένα αλλά με Τετέ στη Βουλγαρία

Νίκος Αθανασίου
Ο Τετέ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την ρεβάνς κόντρα στην Μπότεφ. Εκτός αποστολής οι δύο Ολλανδοί που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, εντός ο Βραζιλιάνος, η επικρατέστερη ενδεκάδα στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο.

Μετά το νικηφόρο 2-1 του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θέλει το βράδυ της Πέμπτης(1/8, 21:00) να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στη Μπότεφ. Το βράδυ της Τρίτης, το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί με προορισμό την Φιλιππούπολη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από ίωση. Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Τετέ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά την επικρατέστερη ενδεκάδα, στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως βρίσκονται οι εξής:

Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ο Αράο μαζί με τον Τσέριν οι δύο κεντρικό μέσοι. Μαντσίνι, Τζούρισιτς στα «φτερά», ο Μπακασέτας επιτελικός μέσος και στη κορυφή ο Γερεμέγεφ. Θέση στο αρχική σχήμα διεκδικούν και οι Μαξίμοβιτς, Κώτσιρας.

  • Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στο γήπεδο «Hristo Botev» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 18:15. Θα μιλήσει ο Αλόνσο κι ένας ποδοσφαιριστής.
  • Η προπόνηση του συλλόγου θα γίνει στο γήπεδο «Hristo Botev» στις 19:00.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα