Άρης μεταγραφές: Ο Νοά Σούντμπεργκ παραμένει στα υπόψη αλλά η Λούντογκορετς ζητάει 1.5 εκατ. ευρώ

Ο Νοά Σούντμπεργκ παραμένει στα υπόψη αλλά η Λούντογκορετς ζητάει 1.5 εκατ. ευρώ

bet365

Η μεταγραφή του Σισέ που χάλασε, η περίπτωση του Σούντμπεργκ και οι υπόλοιπες επιλογές για τον Άρη.

Το «ναυάγιο» της υπόθεσης Πάπε Αμπού Σισέ διατήρησε τον Άρη στην αγορά των κεντρικών αμυντικών και η περίπτωση του Νοά Σούντμπεργκ είναι μεταξύ αυτών που απασχολούν αλλά η Λούντογκορετς ζητά αποζημίωσε 1.5 εκατ. ευρώ.

Φέτος οι «κίτρινοι» κοίταξαν λεπτομερώς την αμυντική τετράδα της βουλγαρικής ομάδας καθώς μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξέτασαν ή μάλλον αναζήτησαν πληροφορίες με σκοπό την απόκτησή τους ήταν και ο Ισπανός full back Σον λόγω της ανθεκτικότητάς του καθώς αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της άμυνας και μάλιστα φέτος έπαιξε μόνο στην αριστερή.

Τελικώς επιλέχθηκε ο Ούγκο Μάγιο ενώ – πληροφορίες από τη Βουλγαρία αναφέρουν ότι – η Λούντογκόρετς δεν είχε την παραμικρή διάθεση διαπραγμάτευσης της πώλησης του παίκτη με συνέπεια το ζήτημα να κλείσει εν τη γενέσει του.

Αντιθέτως, ο Νοά Σούντμπεργκ για τον οποίον είχε εκφραστεί ενδιαφέρον πριν από τη συμφωνία με τον Πάπε Αμπού Σισέ είναι στην transfer list της βουλγαρικής ομάδας αλλά με οικονομική απαίτηση η οποία κρίθηκε υπερβολική από τους «κίτρινους». Ο 28χρονος Σουηδός στόπερ με καταγωγή από την Γκάμπια φέτος αγωνίστηκε σ’ ένα παιχνίδι προκριματικής ευρωπαϊκής φάσης και γενικώς δεν αποτελεί τη βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος Αλμέιδα (σ. σ. κι αυτός εξετάστηκε) είναι ο ένας και ο Γάλλος Ολιβιέ Βερντόν) είναι ο δεύτερος.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι για λογαριασμό του τελευταίου υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλική ομάδα κι αυτό το στοιχείο έχει την αξία του ως προς τα δεδομένα της υπόθεσης «Σούντμπεργκ» υπό την έννοια ότι οι Βούλγαροι δεν προτίθενται να παραχωρήσουν δύο στόπερ και στην περίπτωση του Βερντόν αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ.

Επιστρέφοντας στο ενδιαφέρον του Άρη για τον Σούντμπεργκ, οι απαιτήσεις των Βούλγαρων κρίθηκαν υπερβολικές καθώς σε περίπτωση που δώσουν ένα ποσό της τάξεως των 1.5 εκατ. ευρώ, μαζί και με το συμβόλαιο του παίκτη, το deal θα πλησιάσει τα 2.8 εκατ. ευρώ. Και οι «κίτρινοι» ήδη έχουν επενδύσει πολλά χρήματα για την απόκτηση των Μόντσου Ροντρίγκεθ και Χοσέ Σιφουέντες.

Εν τέλει, δεν αμφισβητείται ότι Άρης και Λούντογκορετς έχουν επαφές για τον 28χρονο στόπερ ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΙΚ Στοκχόλμης και στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Σούντσβαλ (52αγώνες), Έστερσουντ (107 αγώνες) και Λέφσκι Σόφιας (53 αγώνες) από την οποία τον απέκτησε η νυν ομάδα του μ’ ένα ποσό περί των 550.000 ευρώ. Δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι ο Άρης θα ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Βούλγαρων.

Μένοντας στην αγορά των κεντρικών αμυντικών, ελεύθερος συνεχίζει να κυκλοφορεί στην αγορά και ο Φαμπιάνο Λέισμαν με τον οποίον οι «κίτρινοι» ασχολήθηκαν έντονα στο προηγούμενο διάστημα αλλά μετά τη διαφωνία που διαπιστώθηκε στην πρόταση των 1.5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα