Ατρόμητος: Αποχωρεί ο Βέργος, θα συνεχίσει στο εξωτερικό

Ατρόμητος: Αποχωρεί ο Βέργος, θα συνεχίσει στο εξωτερικό

Μάκης Σταθάτος
vergos eyrokinisi

bet365

Ο Νίκος Βέργος δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο, καθώς αποδέχθηκε πρόταση ομάδας από το εξωτερικό και οι Περιστεριώτες δεν θα του «φράξουν» τον δρόμο.

Εκτός της χώρας μας θα συνεχίσει ο Νίκος Βέργος, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έγινε αποδέκτης μίας πρότασης από το εξωτερικό, είπε το «ναι» και την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος δεν θα του «φράξει» τον δρόμο.

Η απόφαση του Ελληνα στράικερ να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του ελήφθη και με γνώμονα πως η έλευση των Καρλίτος και Τομ Φαν Βέερτ αύξησε τον ανταγωνισμό στην γραμμή κρούσης του club, που από την πλευρά του διαθέτει πάρα πολλές σχετικές λύσεις.

Αλλωστε εκεί (στην κορυφή ή περιφερειακός) είναι σε θέση να αγωνιστούν τόσο ο Αμρ Ουάρντα όσο και Μακάνα Μπακού που επίσης αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών θα είναι άκρως φιλικό αφού διατηρούν πολύ καλές θέσεις και ο Βέργος θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, όπου πήγε πέρσι και έπαιξε σε 35 ματς όλων των διοργανώσεων (6 γκολ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα