ΠΑΟΚ μεταγραφές: Έριξε «γέφυρες» ο Μεϊτέ, το σκέφτεται ο «δικέφαλος του βορρά»

Ο Μεϊτέ έριξε... γέφυρες, αλλά ο ΠΑΟΚ το σκέφτεται και έχει τους λόγους του

bet365

Η επαναπροσέγγιση του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ και οι λόγοι που διστάζει ο «δικέφαλος του βορρά» με την περίπτωσή του.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας εκ νέου με τον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ του εν προκειμένω, ωστόσο στην Τούμπα δεν είναι 100% σίγουροι ότι θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γάλλο χαφ.

Από την στιγμή που Μπενφίκα ενημέρωσε την πλευρά του Μεϊτέ: «βρείτε ομαδα, εδώ δεν σας υπολογίζουμε» και οι πόρτες προς το... χρυσό της Σαουδικής Αραβίας παραμένουν κλειστές, ο μάνατζερ του 30χρονου μέσου επαναπροσέγγισε τον ΠΑΟΚ, που όλο το καλοκαίρι περίμενε και έδειχνε να σέβεται τον Μεϊτέ, κάτι που δεν ισχύει και από την πλευρά του.

Ναι μεν οι Πρωταθλητές Ελλάδας «καίγονται» για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, αφετέρου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υπέρμαχος της απόκτησής του, ωστόσο υπάρχουν και οι λεπτές γραμμές ισορροπίας, με τον Μεϊτέ το προηγούμενο διάστημα να απομακρύνεται, να ζητάει υπέρογκα ποσα, πολύ περισσότερα από το 1,3 εκατ. ευρώ το οποίο του έδινε ο ΠΑΟΚ και το οποίο τώρα του φαίνεται μια χαρά ποσό.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν απαντήσει στην κρούση του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Όπως φαίνεται έχουν άλλες προτεραιτότητες (μια είναι η περίπτωση Μάριν που επίσης δεν παρουσιάζει σοβαρή εξέλιξη), το κυριότερο όμως, η στάση του Γάλλου όλο αυτό το διάστημα απέναντι στην ομάδα κάνει «πρβληματική» την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η επιμονή το προηγούμενο διάστημα του Λουτσέσκου, η αλλαγή στάσης του Μεϊτέ κάνουν την συνθήκη πολύ πιο προσιτή, ωστόσο δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση για το θέμα του Γάλλου χαφ, που παραμένει ανοικτό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα