Athens Kallithea μεταγραφές: Δικός της ο Νικολά Ισιμά Μιρέν

Athens Kallithea μεταγραφές: Δικός της ο Νικολά Ισιμά Μιρέν

Miren

bet365

Η Αthens Kallithea προχώρησε σε δυνατή κίνηση, καθώς έκλεισε τον 32χρονο Γάλλο σέντερ μπακ Νικολά Ισιμά Μιρέν.

Η Athens Kallithea είναι έτοιμη να ανακοινώσει την (βάσει βιογραφικού) πιο δυνατή μεταγραφική της κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Νοτίων Προαστίων έκλεισε τον Γάλλο σέντερ μπακ Νικολά Ισιμά Μιρέν και σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί η προσθήκη.

Πρόκειται για 32χρονο δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1.87, ο οποίος την προηγούμενη 1,5 σεζόν ήταν στην Eredivisie για λογαριασμό της Φίτεσε. Είναι ποδοσφαιριστής με «βαρύ» βιογραφικό, καθώς έχει παίξει σε Μονακό, Μπεσίκτας, Τουλούζ, Κάνσας του MLS και Αϊντχόφεν, με την οποία έχει 130 εμφανίσεις, έξι γκολ, μια ασίστ και έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα.

Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 27 εμφανίσεις στην Eredivisie (1 γκολ - 1 ασίστ), όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία υποβιβάστηκε ως ουραγός.

Ο Νικολά Ισιμά Μιρέν είναι η τρίτη προσθήκη της Athens Kallithea στο κέντρο της άμυνας, μετά τους Πασαλίδη και Μότοκ, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Μαρότα, Μεχίας, Τσιβελεκίδης και Μάτιεβιτς. Θυμίζουμε πως τη νέα σεζόν ο Μάσιμο Ντονάτι θα χρησιμοποιεί σχηματισμούς με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα