Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης θέλει τον αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ για CEO στους «ερυθρόλευκους» ή τη Νότιγχαμ, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Newsroom
Μαρινάκης: «Δεν θέλω να μαθαίνω από τις ήττες μου, γιατί δεν μου αρέσει να χάνω»
Σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, το business group του Βαγγέλη Μαρινάκη ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Εντού Γκασπάρ, αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ.

Ψάχνει «βόμβα» στην ενίσχυση του δυναμικού του ο επιχειρηματικός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στη Βραζιλία, αφού θα ήθελε να κάνει δικό του τον Εντού Γκασπάρ, τον Βραζιλιάνο αθλητικό διευθυντή της Άρσεναλ.

«Ο επιχειρηματικός όμιλος με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μαρινάκη, που ελέγχει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει τον Εντού Γκασπάρ από την Άρσεναλ. Πρώην παίκτης της Κορίνθιανς και της εθνικής, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής είναι ο κύριος στόχος για να αναλάβει ρόλο CEO σε έναν από τους δύο συλλόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε.

Από το 2019 κι έπειτα, ο Γκασπάρ δουλεύει στη διοίκηση της Άρσεναλ σε απόλυτη συνεργασία με τον Μικέλ Αρτέτα και με τις μεταγραφές του έχει «πιστωθεί» σημαντικό μέρος της εκτόξευσης των Gunners.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα