ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου Ντανίλο από την Μποταφόγκο (vids)

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα της Μποταφόγκο στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

bet365

Το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ Ντανίλο της Μποταφόγκο έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή του.

Με τον Σουαλιό Μεϊέ να είναι… στο περίμενε και την υπόθεση του να μην παρουσιάζει κάποια σοβαρή εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν την αναζήτηση ποιοτικής λύσης για τη μεσαία γραμμή τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να επιμένει, για τους δικούς του ποδοσφαιρικούς λόγους, στον Γάλλο χαφ της Μπενφίκα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ εξετάζει και την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα της Μποταφόγκο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος χαφ (1.83μ.) έχει εμπειρία και παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έχει περάσει από την Πορτογαλία (Μπράγκα, Μπενφίκα) την Ισπανία (Βαλένθια), τη Γαλλία (Νις) και το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) προτού επιστρέψει στην πατρίδα του.

O Ντανίλο, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βάσκο ντα Γκάμα και το 2014 αποκτήθηκε έναντι 4,5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα. Ένα χρόνο αργότερα πήγε δανεικός στη Βαλένθια, πέρασε έξι μήνες από την Μπενφίκα (5 συμ. 1 γκολ) και τον Ιανουάριο του 2017 δόθηκε πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Σταντάρ Λιέγης.

Την σεζόν 2017-18 έκανε 46 συμμετοχές με την Μπράγκα (4 γκολ, 5 ασίστ) για να έρθει η Νις να δώσει 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018 για να τον αποκτήσει. Με την ομάδα του γαλλικού νότου μέτρησε 50 συμμετοχές προτού επιστρέψει στη Βραζιλία αρχικά ως δανεικός στην Παλμέιρας (30 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ) και στη συνέχεια ως ελεύθερος στην Μποταφόγκο (82 συμ., 7 γκολ, 2 ασίστ) το καλοκαίρι του 2022.

Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με την Μποταφόγκο.

@Photo credits: instagram.com/danilo21/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα