ΠΑΟΚ: Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί δίνει 1 εκατ. για τον Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί δίνει 1 εκατ. για τον Εκόνγκ

Εκονγκ

bet365

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ έχει μπει στο στόχαστρο της Σαμπάμπ Αλ Αχλί που προσφέρει και χρήματα στον ΠΑΟΚ για να πάρει τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ εδώ και καιρό βρίσκεται υπό παρακολούθηση από διάφορες ομάδες που βλέπουν στο πρόσωπό του, τον κατάλληλο παίκτη για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί φέρεται να είναι μία από αυτές, έχοντας εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον Ιούνιο και ακόμα το... παλεύει. Βλέπετε, στον πάγκο της είναι ο Πάουλο Σόουζα που έχει συνυπάρξει μαζί του στην Σαλερνιτάνα και θέλει να τον πάρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μάλιστα, η ομάδα που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα, δείχνει διατεθειμένη να δώσει στον ΠΑΟΚ και ένα εκατομμύριο. Όσα δηλαδή είχε δώσει ο «δικέφαλος» πέρυσι για να τον αποκτήσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα