Παναθηναϊκός μεταγραφές: Φουλάρει για αριστερό μπακ, πάντα στα ραντάρ ο Μαρτίν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Φουλάρει για αριστερό μπακ, πάντα στα ραντάρ ο Μαρτίν

Φουλάρει για αριστερό μπακ, πάντα στα ραντάρ ο Μαρτίν

bet365

Ο Παναθηναϊκός προχωράει γοργά για να τελειώσει το θέμα του αριστερού μπακ , με την περίπτωση του Μαρτίν, που σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta να παραμένει πάντα στο «κάδρο».

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ και το ολιγοήμερο κενό μέχρι τα παιχνίδια με τον Άγιαξ έδωσαν την ευκαιρία στους ανθρώπους των «πρασίνων» να ξεκινήσουν πάλι να δουλεύουν πιο εντατικά για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Ένας από τους πιο κομβικούς αφορά την θέση του αριστερού μπακ, όπου το «τριφύλλι» αναζητεί έναν παίκτη που θα έρθει για να αποτελέσει άμεση αναβάθμιση για την συγκεκριμένη θέση σχηματίζοντας ένα ποιοτικό δίδυμο με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις για την θέση αυτή μεταξύ των οποίων βρίσκεται πάντα και ο Ααρόν Μαρτίν της Τζένοα, την περίπτωση του οποίου σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta. Μπορεί ο 27χρονος Ισπανός να παραμένει πάντα μία δύσκολη περίπτωση, ωστόσο διαθέτει ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο, που κάνει τους ιθύνοντες του «πράσινου» σχεδιασμού να τον έχουν πάντα στα υπόψιν τους.

Μπορεί το «τριφύλλι» να δήλωσε χθες το βράδυ την λίστα για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ, ωστόσο θα έχει την δυνατότητα να κάνει δύο αλλαγές σ' αυτήν μέχρι και τις 12 το βράδυ της παραμονής του αγώνα, επομένως αν μπορέσει να αποκτήσει κάποιον παίκτη μέχρι τότε, θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τα ματς με τον «Αίαντα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα