Άρης: Η μεταγραφή του Μόντσου… ισορρόπησε σε τεντωμένο σχοινί πριν την ολοκλήρωση της

Άρης: Η μεταγραφή του Μόντσου… ισορρόπησε σε τεντωμένο σχοινί πριν την ολοκλήρωση της

Ο Μόντσου

bet365

Οι συγκεχυμένες πληροφορίες των προηγούμενων ημερών επί της μεταγραφής του Μόντσου Ροντρίγκεθ στον Άρη έχουν εξήγηση και οφείλονται στην ξαφνική αύξηση των απαιτήσεων της Βαγιαδολίδ η οποία οδήγησε σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ Άρης ολοκλήρωση και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ισπανού Μόντσου ο οποίος υποβλήθηκες σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κίτρινους». Για τουλάχιστον πέντε ημέρες διαπιστώθηκε απόσταση μεταξύ των πληροφοριών που μετέδιδαν τα ισπανικά media με τα αντίστοιχα ελληνικά και ο λόγος είχε να κάνει με την αύξηση των απαιτήσεων της Βαγιαδολίδ η οποία οδήγησε τις εμπλεκόμενες πλευρές σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και τελικώς στο «κλείσιμο» του deal με μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με τα 3.6 εκατ. ευρώ που αρχικά είχαν συμφωνηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα ισπανικά media είχαν αναφέρει το ταξίδι της οικογένειας του Ισπανού μέσου – τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα – σε σχέση με την άφιξη του Ισπανού στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια, ενώ είχαν όλα προγραμματιστεί και οι δύο πλευρές (Άρης και Βαγιαδολίδ) βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και συζητήσεων για τον τρόπο καταβολής της οικονομικής αποζημίωσης, οι απαιτήσεις του ισπανικού club αυξήθηκαν. Ωστόσο, η οικογένεια του Μόντσου είχε προγραμματίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και σε αντίθεση με τον Ισπανό ο οποίος παρέμεινε στη χώρα του, η σύζυγός του αλλά και οι γονείς του ήρθαν στην Ελλάδα νωρίτερα από τον ίδιο. Εκεί που είχε φτάσει η υπόθεση, προφανώς, δεν υπήρχε περιθώριο να «χαλάσει», χρειάστηκε όμως να προστεθούν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο ποσό που θα εισπράξει η Βαγιαδολίδ για να ολοκληρωθεί το deal.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα