ΑΕΚ: Ο «φορτωμένος» Αύγουστος απαιτεί φορ και μη προβληματισμένο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ο «φορτωμένος» Αύγουστος απαιτεί φορ και μη προβληματισμένο Αλμέιδα!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο «φορτωμένος» Αύγουστος απαιτεί φορ και μη προβληματισμένο Αλμέιδα!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης καταγράφει τα ματς που ακολουθούν και επιβάλλουν στην ΑΕΚ να αποκτήσει επιθετικό (άμεσα) και να έχει ήσυχο τον Πελάδο, ενώ έχει υστερόγραφο...

Συνιστά μια διαπίστωση που έχει προκύψει από την ύπαρξη του ποδοσφαίρου έως σήμερα: όλα στο εσωτερικό μιας ομάδας θα εξαρτώνται πάντα από ένα και μόνο γεγονός: το αποτέλεσμα! Ακόμη και όταν αυτό έρθει με προβληματική εικόνα, θα ξεπεραστεί το αρνητικό, θα μείνει το θετικό και όσο θα αυξάνονται οι νίκες και οι επιτυχίες, τόσο θα απογειώνεται η θετική αύρα και η διάθεση όλων γύρω από την εκάστοτε ομάδα και τα πρόσωπα της. Ειδικά στο... Ελλαδιστάν που σε όλα τα ζητήματα της ζωής, πόσο μάλλον σε αυτά δευτερευούσης σημασίας όπως είναι το ποδόσφαιρο, μας απασχολεί η δική μας καλή και ας είναι σε βάρος άλλων! Αυτό προφανώς ισχύει και για την ΑΕΚ, δεν αποτελεί δυστυχώς εξαίρεση στον κανόνα, αν και θα έπρεπε!

Πέντε νίκες να κάνεις, αν έρθει μια καλή στραβή, θα τις εξαφανίσει! Έτσι είμαστε σαν λαός, κακά τα ψέματα, σβήνουν όλα όσα έχουν προηγηθεί και επιβάλλονται οι λίγοι και οι άναρχες φωνές του με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα, σύγχυση και να ταράζεται το εσωτερικό της εκάστοτε ομάδας όταν αυτό συμβαίνει. Αυτό που συχνά αποκαλούμε: εσωστρέφεια! Έτσι δημιουργείται... Γράφε, λέγε, κράζε, ποτίζεται το δέντρο της αμφισβήτησης, ακόμη και αν πρόκειται για το ξεκίνημα μιας σεζόν, αν έχουμε δει μόλις δύο ματς, είτε επίσημα είτε φιλικά, θα προκαλέσουν πρόβλημα, θα το επιδιώξουν, αυτοί που σημειώνω παραπάνω. Το κακό είναι ότι τα καταφέρνουν και επιβάλλουν ατζέντα και ας μην είναι καν το 2%, βαριά να το φτάσουν μια στις δέκα, αλλά είναι αυτή η εποχή...

Αποδείχτηκε ξανά, για να μείνουμε στα δικά μας, με την ΑΕΚ και τα πρώτα δύο επίσημα ματς με την ομάδα από την Ανδόρα και προκάλεσαν τον προβληματισμό, ίσως και εκνευρισμό σε ένα βαθμό (ο ίδιος το ξέρει), του Ματίας Αλμέιδα! Από πέρυσι γνωρίζουμε ότι ο Αργεντινός προπονητής ασχολείται με ΟΛΑ και δείχνει να επηρεάζεται από όσα μπορεί να συμβαίνουν και γύρω από την ομάδα στις στραβές. Θεωρώ ότι είναι λάθος του, μιας και τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης όλων εντός, εκτός και γύρω από το club, ωστόσο συμβαίνει και πρέπει να το αποδεχτούμε. Όμως η ΑΕΚ μπροστά της έχει σημαντικό μήνα αγωνιστικό, ο Αύγουστος είναι απόλυτα απαιτητικός, με κύριο στόχο και σκοπό φυσικά την Ευρώπη!

Ο απαιτητικός Αύγουστος της ΑΕΚ έχει ανάγκη τον "ήρεμο" Αλμέιδα!

almeida_

Για τον λόγο αυτό απαιτείται να δουλέψουν όλοι προς μια κατεύθυνση: να είναι ήσυχος και να δουλεύει δίχως δεύτερες σκέψεις ο Ματίας Αλμέιδα και πρέπει να λειτουργήσουν όλοι σε αυτή την κατεύθυνση, ειδικότερα τα στελέχη της ΑΕΚ που έχουν εξαιρετική σχέση και τους εμπιστεύεται απόλυτα, οι συνεργάτες του στο τεχνικό team και φυσικά έπειτα όλοι οι υπόλοιποι... Με δεδομένο πάντα ότι τυγχάνει εμπράκτως της απόλυτης στήριξης του νέου ιδιοκτήτη! Την ίδια ώρα ο λαός της ΑΕΚ, οι οπαδοί της στην Ανδόρα, έδειξαν τον δρόμο με την αποθέωσή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι αφού τελείωσε και είχε προκύψει το 4-0 και είχε κλειδώσει η πρόκριση.

Η ΑΕΚ όμως για να το γράψω για πολλοστή φορά, έχω χάσει το μέτρημα, θέλει και φορ ...χθες! Σε τούτο το μήνα που μπήκαμε η ομάδα παίζει άμεσα (την Τρίτη) με την Νόα στην Αρμενία, ευτυχώς πιο αργά, στις 15/08 (της Παναγίας), υποδέχεται την Νόα στην ρεβάνς και μόλις τρεις μέρες μετά φιλοξενεί τον ΟΦΗ (18/08) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Στις 22 του ίδιου μήνα έχει υποχρέωση πάλι για την Ευρώπη εφόσον τα έχει καταφέρει με την Νόα για τα play off προκειμένου να έχει ευρωπαϊκή συνέχεια έως τουλάχιστον τον Δεκέμβριο. Για να ακολουθήσει στις 25 του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού το εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία για το πρωτάθλημα!

Ο Αύγουστος δεν θα έχει φύγει τη στιγμή που η ΑΕΚ θα δίνει στις 29 του μήνα την 6η αναμέτρησή της σε αυτήν την περίοδο, πρόκειται για την ρεβάνς των play off του Conference League και με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος (1η του μήνα) θα παίξει στην Λιβαδειά με την τοπική ομάδα! Εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται να γράψω λοιπόν παραπάνω πράγματα για να εμπεδώσουν όλοι ότι δεν γίνεται σε επτά ματς τα οποία είναι φουλ απαιτητικά ελέω Ευρώπης να πάει η ΑΕΚ με ένα φορ, μόνο με τον Λιβάι Γκαρσία, ακόμη και αν αυτός τα κολλάει σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε με το ρίσκο μη τραυματιστεί, κάτι που αν παίζει συνέχεια, όσο και να επιχειρήσουν να τον προστατεύσουν. Η επιστροφή Τσούμπερ σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά δεν είναι φορ και ας ανταποκριθεί, το ψάρι - κρέας δεν γίνεται όσο και να το βαφτίσουμε...

iliopoulos_1.

Υγ: Τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την δολοφονία του Μιχάλη μας από τα νεοναζίδια εκφράζουν απόλυτα όλους μας στο 100% αφού: "Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!". Ένα χρόνο σχεδόν μετά και η δολοφονία που έγινε με την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας και την προκλητική της αδιαφορία και ο δολοφόνος του Μιχάλη διακοπάρει κάπου στην Κροατία με τις πλάτες της ελληνικής κυβέρνησης και δικαιοσύνης που άφησαν όλους του Κροάτες νεοναζί και τα φασιστάκια "ελληνόπουλα" φιλαράκια τους ελεύθερα!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...