ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Ντρκούσιτς για το κέντρο της άμυνας

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει Ντρκούσιτς για το κέντρο της άμυνας

Βάνια Ντρκούσιτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει σοβαρά την περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες ήταν με την Σλοβενία στο Euro 2024.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Σαουδική Αραβία για την περίπτωση του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του UEFA Champions League, έχει αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να εξετάζει τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που καλύπτουν τα «θέλω» του.

Στις 22 Ιουλίου Ρωσικά ΜΜΕ έφεραν για πρώτη φορά στο προσκήνιο το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς. Ο 24χρονος αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας δεν ήταν άγνωστος στους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η περίπτωση του είχε εξεταστεί από την περίοδο που δεν είχε κλείσει η υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα.

Το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κεντζιόρα έβαλαν, προσωρινά, στην άκρη την περίπτωση του Σλοβένου στόπερ της Σότσι. Το όνομά του, όμως, δεν βγήκε ποτέ από τη shortlist του ΠΑΟΚ και από την στιγμή που παραμένει στο δυναμικό της ρωσικής ομάδας, επανήλθε στο προσκήνιο, όπως αναφέρει σήμερα ο δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, που τονίζει ότι η ελληνική ομάδα τον προορίζει για διάδοχο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Σύμφωνα με τον Ιβάν Καρπόφ οι επαφές των δύο ομάδων είναι σε εξέλιξη και οι άνθρωποι του «δικεφάλου», έχουν δείξει διάθεση να προσφέρουν 2,5 εκατομμύρια συν κάποια μπόνους.

Βέβαια, η υπόθεση δεν είναι και τόσο εύκολη, καθώς οι απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας είναι μεγαλύτερες και φτάνουν περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το who is who του Βάνια Ντρκούσιτς

Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1999 στo Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της ΚΡΚΑ. Μόλις σε ηλικία 16 ετών η Χέρενφεϊν ξεχώρισε τον ύψους 1,88 μ. κεντρικό αμυντικό και τον έκανε δικό της.

Έμεινε εκεί 3,5 χρόνια μέχρι να αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα χωρίς να καταφέρει να κάνει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ιταλική Ρέντε, ομάδα τρίτης κατηγορίας τότε, στην οποία πήγε ως ελεύθερος.

Έξι μήνες αργότερα έφυγε κι από κει ως ελεύθερος για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Μπράβο. Εκεί έμεινε 2,5 χρόνια πραγματοποιώντας συνολικά 71 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε και τέσσερα γκολ.

Πουλήθηκε στην ρωσική Σότσι με την οποία βελτίωση πολύ την απόδοσή του, κάτι που τον βοήθησε και στις πρώτες του κλήσεις στην εθνική Σλοβενίας, με την οποία βρέθηκε και στο Euro της Γερμανίας το φετινό καλοκαίρι, όντας βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια.

Με την ρωσική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 66 συμμετοχές στις οποίες έχει σημειώσει τέσσερα γκολ κι έχει δώσει δύο ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα