ΑΕΚ: Σοκ με Γιόνσον, νοκ-άουτ για δύο μήνες με μερική ρήξη τένοντα!

ΑΕΚ: Σοκ με Γιόνσον, νοκ-άουτ για δύο μήνες με μερική ρήξη τένοντα!

Δημήτρης Βέργος
Ο Γενς Γιόνσον

bet365

Ζημιά με τον Γενς Γιόνσον καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Δανός μέσος της ΑΕΚ έδειξαν μερική ρήξη τένοντα στον αριστερό δικέφαλο και μένει νοκ-άουτ για δύο μήνες!

Τα νέα έδειχναν ανησυχητικά για τον Γενς Γιόνσον από τη στιγμή που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες στην Ανδόρα καθώς ο 31χρονος μέσος πόναγε πολύ και καλά καλά δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του για να καθίσει στον πάγκο.

Στην ΑΕΚ περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία αναμενόταν να υποβληθεί σήμερα ο Γιόνσον και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τη ζημιά.

Ο Γιόνσον υπέστη μερική ρήξη τένοντα του αριστερού δικεφάλου και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στους δύο μήνες!

Αυτό σημαίνει πως ο Δανός χαφ θα επιστρέψει γύρω στις αρχές Οκτωβρίου προλαβαίνοντας τουλάχιστον την έναρξη του League Phase του Conference League εφόσον πάνε όλα καλά και η ΑΕΚ προκριθεί.

Ο Γιόνσον, όπως γίνεται αντιληπτό, θα μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας της ΑΕΚ για τα ματς με τη Νόα, αλλά και για τα παιχνίδια στα play off του Conference League αν η Ένωση προκριθεί, όπως φυσικά και ο Μπρινιόλι, ο οποίος πρόσφατα υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα απουσιάσει για τους επόμενους δυόμιση μήνες.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για ένα σημαντικό πλήγμα για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα καθώς ο Γιόνσον αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στον άξονα της μεσαίας γραμμής με το βάρος να πέφτει πλέον στον Ντάμιαν Σιμάνσκι στο «έξι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα