ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Σουαλιό Μεϊτέ όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Σουαλιό Μεϊτέ όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Τούμπα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Σουαλιό Μεϊτέ πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2024

bet365

Η αλλαγή στάσης του Ιβάν Σαββίδη, η επαναδιαπραγμάτευση με την πλευρά Μεϊτέ και οι νέοι όροι που βάζει ο ΠΑΟΚ πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων και με την Μπενφίκα. Το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ.

Η υπόθεση «Σουαλιό Μεϊτέ», είναι αλήθεια, πέρασε από πολλά κύματα. Όχι, δεν έχει φτάσει στο τέλος της, ωστόσο όλοι όσοι ζουν από κοντά την καθημερινότητα των Πρωταθλητών Ελλάδας αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στο... «χάπι έντ».

Ο επίλογος στο σήριαλ «ΠΑΟΚ-Μεϊτέ» θα «γραφτεί» με τους (νέους) όρους που βάζει πάνω στο τραπέζι ο Ιβάν Σαββίδης και όχι η πλευρά του Γάλλου χαφ. Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μπορεί να είναι ενοχλημένος από την στάση του Μεϊτέ απέναντι στον Σύλλογο το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο θέλει να ικανοποιήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε τον… έρωτά του (για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους) με τον μέσο που έχει καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης έχει αφήσει να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση, που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, βάζοντας εκ νέου νέα δεδομένα και όρους, καθώς η καθυστέρηση από πλευράς του Μεϊτέ, τον στέρησε από την ομάδα στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο ΠΑΟΚ, που ψάχθηκε και για εναλλακτικές λύσεις, όπως αυτή του Βραζιλιάνου Ντανίλο, έχει «ρίξει» κατά πολύ την οικονομική πρόταση προς τον παίκτη και την Μπενφίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει αποδεκτές από την πλευρά του Γάλλου χαφ, με την ενεργοποίηση της συμφωνίας αγοράς των δικαιωμάτων του από την Μπενφίκα να είναι το επόμενο βήμα που απαιτείται να γίνει (με πολύ λιγότερα χρήματα από τα 2 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal» και ο 30χρονος μέσος να ενσωματωθεί εκ νέου στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα