«Το θέμα του Πινέδα μπορεί να τελειώσει με μια αγωγή στον ατζέντη του από την ΑΕΚ»

«Το θέμα του Πινέδα μπορεί να τελειώσει με μια αγωγή στον ατζέντη του από την ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Στο Μεξικό αναφέρονται στην έγγραφη νομική προειδοποίηση που έστειλε η ΑΕΚ στον ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα μετά τις τελευταίες του δηλώσεις και τι μπορεί να ακολουθήσει.

Η ΑΕΚ έστειλε χθες στον ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ έγγραφη νομική προειδοποίηση μετά και τις νέες δηλώσεις του εκπροσώπου του που πιέζει με αυτόν τον τρόπο για τη μεταγραφή στη Μοντερέι.

Στο Μεξικό τονίζουν πως η Μοντερέι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Πινέδα και ενδεχομένως να έκανε ακόμα μια προσπάθεια για την απόκτησή του, ωστόσο ως τώρα δεν φτάνει σε καμία περίπτωση αυτά που θα αξίωνε η ΑΕΚ για να μπορούσε να γίνει μια διαπραγμάτευση. Γι' αυτό όλες οι προστάσεις έχουν απορριφθεί αμέσως από την πλευρά της Ένωσης.

Στην πατρίδα του Πινέδα πάντως στέκονται στην τελευταία εξέλιξη που αφορά αυτή την έγγραφη νομική προειδοποίηση της διοίκησης του Μάριου Ηλιόπουλου προς τον Μεξικανό εκπρόσωπο του «Μαγίτο», με τη μεξικανική ιστοσελίδα postadeportes να υπογραμμίζει: «Αυτό που έχει μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού, να επιστρέψει δηλαδή ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό, όχι μόνο μπορεί να τελειώσει με ναυάγιο για τη Μοντερέι, αλλά επίσης με μια αγωγή στον εκπρόσωπό του από την πλευρά της ΑΕΚ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα