Βόλος μεταγραφές: Αναμένεται να παραχωρήσει τον Γκαρσία στην Νιούελς λένε οι Αργεντίνοι

Newsroom
«Αισιοδοξία για θετική απάντηση του Βόλου για την παραχώρηση του Γκαρσία»

bet365

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Βόλος θα απαντήσει αυτή την εβδομάδα στην Νιούελς για τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία και είναι πιθανό να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο αναφέρθηκε και πάλι στην μεταγραφική υπόθεση του Χουάν Μανουέλ Γκαρσία του Βόλου, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγες μέρες. Αυτή τη φορά έδωσε ένα update για τον 31χρονο Αργεντινό φορ τονίζοντας πως η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε επιθετικό, αναφερόμενος στην μεταγραφή του Όμρι Άλτμαν και ότι στις αρχές αυτής της εβδομάδας θα δώσει απάντηση στους Αργεντινούς.

Μάλιστα, ανέφερε πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Βόλος να δώσει την συγκατάθεσή του και ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία να παραχωρηθεί στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Υπενθυμίζουμε πως ο 31χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ουρακάν τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας της Μαγνησίας σκοράροντας έντεκα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 30 παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα