ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Καμία συμφωνία Κουλιεράκη με Άιντραχτ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και η μεταγραφή του στην Άιντραχτ

bet365

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας «σβήνουν» άμεσα τη… φωτιά που άναψε η αναφορά στη Γερμανία περί συμφωνίας Κουλιεράκη – Άιντραχτ παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλμε.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League είναι στον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που οι μεταγραφικές φήμες και τα δημοσιεύματα βάζουν «φωτιά» αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η σημερινή αναφορά του Γερμανού δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, περί συμφωνίας του 21χρονου ποδοσφαιριστή με τη γερμανική ομάδα διαψεύδεται από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Χανιώτη στόπερ του «Δικεφάλου» να είναι βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της ενδεκάδας ενόψει του πρώτο αγώνα με τη Μάλμε.

Από τη Μικράς Ασίας επισημαίνεται πως δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία μεταξύ του Κουλιεράκη και της Άιντραχτ, ενώ για ακόμη μια φορά σημειώνεται πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη γερμανική ομάδα, μόνο μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Έλληνα διεθνή στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν γνωστό και είχε μεταφερθεί στην απέναντι πλευρά, ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει μόνο μετά το τέλος των φετινών καλοκαιρινών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη.

Σύμφωνα από το γερμανικό Sky Sport, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γουίλιαν Πάτσο, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί 40 εκατ. ευρώ, με την Άιντραχτ, ανεπίσημα, να έχει επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την ελληνική ομάδα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. ως μπόνους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα