ΑΕΚ μεταγραφές: Δεν προχωράει του Πισάρο στη Χουάρες σύμφωνα με τους Μεξικάνους

ΑΕΚ μεταγραφές: Δεν προχωράει του Πισάρο στη Χουάρες σύμφωνα με τους Μεξικάνους

Newsroom
Ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με τη μεξικανική Record, φαίνεται πως η περίπτωση της μετακίνησης του Ροδόλφο Πισάρο από την ΑΕΚ στη Χουάρες δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

Η Χουάρες έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος στην Ένωση, με τον παίκτη να ψάχνεται για να βρει ομάδα και να αποχωρήσει.

Τελευταία τα δημοσιεύματα από το Μεξικό ανέφεραν ότι η Χουάρες περίμενε από τον Πισάρο να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της, τη στιγμή που η Ένωση φερόταν σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές να αξιώνει 2 εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσει στο μεξικανικό κλαμπ.

Όπως τονίζει πάντως η μεξικανική Record, η περίπτωση της μεταγραφής του Πισάρο στη Χουάρες φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει καθώς δεν βρέθηκε πεδίο συμφωνίας με την ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα