Βόλος: Συμφωνία με Νιούελς για Γκαρσία

Βόλος: Συμφωνία με Νιούελς για Γκαρσία

Newsroom
garcia_eurokinisi.

bet365

Ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τη Νιούελς και να επαναπατριστεί για χάρη της πρώην ομάδας του.

Παίκτης της Νιούελς μπορεί να λογίζεται πλέον ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία, καθώς οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως επετεύχθη οριστική συμφωνία με τον Βόλο και έτσι ο συμπατριώτης τους στράικερ θα επιστρέψει στο «Estadio Marcelo Bielsa», όπου και ήταν τη σεζόν 2022-23.

Εδώ και καιρό υπήρχαν μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχείς επαφές και όπως ισχυρίζονται στη χώρα του 31χρονου φορ, από το Πανθεσσαλικό αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε.

Μάλιστα ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και άμεσα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Γκαρσία ήρθε πέρσι στην Ελλάδα για τον Βόλο προερχόμενος από την Ουρακάν και σημείωσε 11 γκολ (+2 ασίστ) σε 30 εμφανίσεις με τη φανέλα του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα