ΠΑΟΚ: «Κοντά σε συμφωνία με Άιντραχτ για Κουλιεράκη», γράφουν στη Γερμανία

koulierakis_eurokinisi.jpg

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανού δημοσιογράφου, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ο ΠΑΟΚ και η Άιντραχτ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Νέο δημοσίευμα από τη Γερμανία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Σύμφωνα με τον έγκυρο Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι Αετοί βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του νεαρού διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί από τη Δευτέρα υποστηρίζουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του κλαμπ της Φρακνφούρτης και του 20χρονου στόπερ για πενταετές συμβόλαιο, μέχρι το 2029 και τονίζουν πως πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Γουίλιαν Πάτσο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πάντως από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς τόνισαν πως δεν υπάρχει deal του Κρητικού αμυντικού με την Άιντραχτ.

Όπως υποστηρίζουν οι Γερμανοί η πρόταση της ομάδας της Bundesliga είναι ύψους 11,5 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. ως μπόνους. O Κουλιεράκης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και με την πρώτη ομάδα έχει 70 εμφανίσεις, με οκτώ γκολ εκ των οποίων τα δύο στο πρώτο ματς με την Μπάνια Λούκα. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 37 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δυο ασίστ, όντας από τα πιο βασικά γρανάζια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πορεία των Θεσσαλονικιών προς το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα