ΠΑΟΚ: «Έκλεισε στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας ο Τροστ Εκόνγκ», σύμφωνα με τον Ρομάνο

ΠΑΟΚ: «Έκλεισε στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας ο Τροστ Εκόνγκ», σύμφωνα με τον Ρομάνο

ekong eurokinisi

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως μετακομίζει ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κορυφαίου Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλούντ, η οποία φέτος ανέβηκε στη Saudi Pro League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχει πλήρης συμφωνία των Θεσσαλονικιών με το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας για το ποσό της μεταγραφής, ενώ από την πλευρά του και ο Νιγηριανός στόπερ έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Καλούντ.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 30χρονο διεθνή Νιγηριανό στόπερ το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας ένα εκατομμύριο ευρώ στη Γουότφορντ. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 22 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος όμως έμεινε εκτός από τον Γενάρη, καθώς επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από το Copa Africa, στο οποίο αναδείχθηκε MVP. Ήταν βασικός και στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα κόντα στην οποία σκόραρε στην Τούμπα.

Εξελίξεις μετά το Μάλμε - ΠΑΟΚ

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλοι στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αποψινό πρώτο αγώνα με τη Μάλμε (6/8, 21:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ασπρόμαυροι αναμένεται να τοποθετηθούν επί του θέματος μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ παράλληλα θα εντείνουν την προσπάθεια τους για να φτάσουν σε συμφωνία με τη ρωσική Σότσι για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Σλοβενίας, Βάνια Ντρκούσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα