Εθνική ομάδα: Πλέον η μπάλα είναι στο... γήπεδο του Φορτούνη

Εθνική ομάδα: Πλέον η μπάλα είναι στο... γήπεδο του Φορτούνη

Ο Φορτούνης

bet365

Ο κόουτς Γιοβάνοβιτς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του σε επίπεδο επικοινωνίας με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και πλέον όλα εξαρτώνται από τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αναφερθεί εξαρχής στο θέμα Φορτούνη δείχνοντας το πόσο τον εκτιμά και ότι θέλει να του δώσει ξανά ενεργό ρόλο στην Εθνική.

«Ξέρω για την απόφαση του Φορτούνη να μην συμμετέχει. Δεν έχω μιλήσει αλλά θα ήθελα να μιλήσω μαζί του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταλέντο, εμπειρία, τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική στους στόχους της. Θα μιλήσω μαζί του και θα ήταν χαρά μου αν θέλει να αλλάξει την απόφαση του. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να είναι στην Εθνική», είχε σχολιάσει στην παρουσίασή του ο Γιοβάνοβιτς.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός από μέρους του είχε αποσυρθεί από την Εθνική μας ομάδα επί των ημερών του Πογέτ και είχε ξεκαθαρίσει πώς δεν είχε πρόθεση να γυρίσει. Όλα είχαν ξεκινήσει από το γεγονός ότι ο Πογέτ δεν θα τον υπολόγιζε ως βασικό και ο τότε χαφ του Ολυμπιακού έκρινε πώς ήταν η ώρα να πει... αντίο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο πεπειραμένος τεχνικός και νέος κόουτς της Εθνικής έκανε ότι μπορούσε σε επίπεδο επικοινωνίας με «Φόρτου» και πλέον όλα εξαρτώνται από το πού θα καταλήξει - σε επίπεδο απόφασης - ο έμπειρος μεσοεπιθετικός. Είναι πια όλα στο χέρι του Φορτούνη. Τις προηγούμενες ημέρες πάντως ίσχυε πώς ο Κώστας Φορτούνης δεν είχε αλλάξει στάση αλλά μένει αυτό να φανεί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα