«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσέγγισαν τον Μπουπεντζά»

Newsroom
Boupendza

bet365

Ελληνικό ενδιαφέρον προέκυψε για τον Γκαμπονέζο επιθετικό Άαρον Μπουπεντζά, με την ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον να έχουν προσεγγίσει τον παίκτη του Σινσινάτι, όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στο MLS για λογαριασμό του Σινσινάτι, ωστόσο ο Άαρον Μπουπεντζά σκέφτεται ήδη το μέλλον του μακριά από τα γήπεδα τη Αμερικής.

Για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το «Foot Mercato». Μάλιστα, οι δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν προσεγγίσει τον 27χρονο επιθετικό.

Ο Γκαμπονέζος, πάντως, έχει «μνηστήρες» από Τουρκία και Σαουδική Αραβία και δεν είναι καθόλου απίθανο να αποχωρήσει από το MLS, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μπουπεντζά είχε αγωνιστεί παλιότερα, μεταξύ άλλων, στη Μπορντό και στην τουρκική Χαταϊσπόρ, στην οποία «έλαμψε» 22 γκολ σε 38 συμμετοχές τη σεζόν 2020/2021.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα