Θοράρινσον: «Προετοιμαστήκαμε καλά για την ΑΕΚ, μου λείπει το φρέντο σκέτο» (vid)

Θοράριρσον

bet365

Ο αμυντικός της Νόα και πρώην του ΟΦΗ, Όγκμουντουρ Θοράρινσον, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη των Αρμένιων επί της ΑΕΚ και έστειλε το μήνυμα του στους Κρητικούς.

Η Νόα θα πάει με προβάδισμα δυο γκολ στη ρεβάνς Νέα Φιλαδέλφεια καθώς υπέταξε την ΑΕΚ στο Ερεβάν με 3-1. Για τους Αρμένιους ήταν βασικός ο «γνώριμος» μας Γκούντμουντουρ Θοράρινσον, ο οποίος μετά το ματς μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στον ΟΦΗ και το... φρέντο εσπρέσο σκέτο.

«Πολύ καλό αποτέλεσμα. H AEK είναι μια εξαιρετική ομάδα αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Κάναμε καλό παιχνίδι, ίσως θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια, όμως σεβαστήκαμε την ΑΕΚ», είπε για το ματς ο Ισλανδός μπακ.

Εν συνεχεία σε ερώτηση για τον ΟΦΗ και την Ελλάδα ανέφερε: «Μου λείπει το φρέντο εσπρέσο σκέτο (στα ελληνικά). Δεν έχουμε εδώ στην Αρμενία. Πάμε ΟΦΗ (στα ελληνικά). Εύχομαι να τα πάει καλά αυτή τη χρονιά. Η ζωή στην Αρμενία είναι ωραία, έχουμε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στη Νόα».

O Θοράρινσον ήταν Ηρακλειώτης την προηγούμενη διετία. Με τα ασπρόμαυρα μέτρησε 61 εμφανίσεις, δυο γκολ και οκτώ ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα