Ολυμπιακός: Το σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τα ευρωπαϊκά στο Καραϊσκάκη 

Από τον τελικό

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο προτελευταίο χρονικά φιλικό του τη Νότιγχαμ Φόρεστ (21.00, COSMOTE SPORTS TV 2, MEGA) σε ένα ματς που ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τα 2 ευρωπαϊκά.

Ουσιαστικά είναι το μοναδικό φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας σεζόν. Το φιλικό τεστ της Πέμπτης δηλαδή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχει ξαναπαίξει σε φιλικό με τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπιελ

Οι δύο προηγούμενες φορές ήταν το 2019 και το 2022 αντιστοίχως. Στις 16 Ιουλίου του 2019 στην τελευταία πρόβα πριν τα ματς της Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον κόσμο του που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπήρξε και το φιλικό του 2022 όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 1-0 με τέρμα του Κασάμι.


Οι Πειραιώτες θα φορέσουν για πρώτη φορά τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα τους και ξέχωρα από αυτό σε ένα παιχνίδι - γιορτή στο φαληρικό γήπεδο θα είναι τα τρόπαια του Conference και του Youth League. Τα δύο τρόπαια του συλλόγου που... ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα