ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Και η Ελλάς Βερόνα στο «κόλπο» για Βάνια Ντρκούσιτς

Βάνια Ντρκούσιτς

bet365

Δημοσίευμα στην Σλοβενία κάνει λόγο για ενδιαφέρον από την Ελλάς Βερόνα για τον 24χρονο αρχηγό της Εθνικής Σλοβενίας, Βάνια Ντρκούσιτς, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ο Βάνια Ντρκούσιτς είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, που είναι υποχρεωμένος να βγει στην αγορά και να βρει τον αντικαταστάτη του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο οποίος οδεύει προς τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλούντ.

Η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού μοιάζει επιβεβλημένη από την στιγμή που είναι στα... σκαριά η πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον αρχηγό της Εθνικής Σλοβενίας να είναι βασική επιλογή για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το σίγουρο είναι πως στην «υπόθεση Ντρκούσιτς» ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος, όσο κι αν έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την ρωσική Σότσι.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO 2024 όλοι θεωρούν δεδομένη την πώληση του Ντρκούσιτς, ο οποίος είναι στις λίστες της Σεβίλλης, του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και της Ελλάς Βερόνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Σλοβενία.

Η ιταλική ομάδα, όπως σημειώνεται, έστειλε ήδη επίσημη πρόταση στη Σότσι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν οι Ρώσοι την αποδέχτηκαν ή την απέρριψαν.

Ο 24χρονος Σλοβένος αμυντικός έχει επιστρέψει πλέον στις προπονήσεις του ρωσικού συλλόγου του και περιμένει στο Σότσι τη στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα