Τετ-α-τετ Ηλιόπουλου με Πινέδα, απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ ο «Μαγίτο»!

Τετ-α-τετ Ηλιόπουλου με Πινέδα, απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ ο «Μαγίτο»!

Δημήτρης Βέργος
Ο Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε τετ-α-τετ με τον Ορμπελίν Πινέδα στα Σπάτα, ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν πωλείται. «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ», η απάντηση του Μεξικανού μέσου.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα Σπάτα την Πέμπτη, στήριξε τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο είχε συνομιλία για αρκετή ώρα και έπειτα έριξε «γκάζια» στους ποδοσφαιριστές, επιβάλλοντας πρόστιμο και ζητώντας άμεση αντίδραση για να αντιστραφεί το κλίμα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης είχε και τετ-α-τετ με αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και με τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον οποίο συζήτησε το θέμα της πίεσης που ασκεί ο εκπρόσωπός του για μεταγραφή στη Μοντερέι.

Ο Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε στον «Μαγίτο» ότι δεν πωλείται και του μετέφερε ότι πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, με τον Μεξικανό χαφ να συμφωνεί μαζί του. Μάλιστα ο Πινέδα ενημέρωσε και τον Αλμέιδα ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους κιτρινόμαυρους.

«Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;», ήταν τα λόγια του Ηλιόπουλου στον Πινέδα.

Ο «Μαγίτο» απάντησε καταφατικά στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, τονίζοντας του: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια και έπειτα ακολούθησε η συνομιλία του Πινέδα με τον Αλμέιδα, όπου ο Μεξικανός μέσος ανέφερε στον «Πελάδο» ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ένωση και πως δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από αυτό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα