Athens Kallithea, μεταγραφές: «Μιλάει» με Σασουόλο για Αλεσάντρο Μερκάτι

Athens Kallithea, μεταγραφές: «Μιλάει» με Σασουόλο για Αλεσάντρο Μερκάτι

Βασίλης Μπαλατσός
Alessandro Mercati

bet365

Όπως προκύπτει από την Ιταλία η Athens Kallithea προχωράει στη μεταγραφή του 22χρονου Ιταλού μέσου της Σασουόλο, Αλεσάντρο Μερκάτι.

Επένδυση με παρόν και μέλλον φέρεται να ετοιμάζει η Athens Kallithea. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «sassuolonews.net» η ομάδα της Αττικής προχωράει στην απόκτηση του Ιταλού μέσου Αλεσάντρο Μερκάτι με μεταγραφή από τη Σασουόλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta τα δυο κλαμπ βρίσκονται πράγματι σε επαφές για να βρουν τη χρυσή τομή.

Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό χαφ, που αγωνίζεται τόσο στο «8» αλλά και στο «6» και προέρχεται από τις ακαδημίες της Σασουόλο, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας. Σε επίπεδο ανδρών έχει αγωνιστεί στη Serie C για λογαριασμό των Μοντεβάρκι, Καραρέσε και τελευταίος του σταθμός ήταν η Γκούμπιο, πάντα με τη μορφή δανεισμού από τη Σασουόλο. Την προηγούμενη μέτρησε 36 εμφανίσεις, σκόραρε δυο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί η Σασουόλο θα έχει δικαίωμα επαναγοράς του Μερκάτι εντός δύο ετών, ως ένδειξη πίστης προς την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή. Μετά και την κατάληξη της υπόθεσης του Ιταλού η Athens Kallithea θα εστιάσει στη μεταγραφή σέντερ φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον υψηλόσωμο Ουλντρίκις και τον αρχηγό Λουκίνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα