Μαρινάκης για τα 2 ευρωπαϊκά: «Φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν και περιμένουμε περισσότερα»

Μαρινάκης για τα 2 ευρωπαϊκά: «Φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν και περιμένουμε περισσότερα»

Ο Μαρινάκης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τις 2 αυτές επιτυχίες με τα 2 Κύπελλα να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν και τους παίκτες του συλλόγου αλλά και τη διοίκηση και τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδο των 2 ευρωπαϊκών στο γήπεδο. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τα δύο τρόπαια πριν τη σέντρα του φιλικού κόντρα στη Φόρεστ μπήκαν ο πρόεδρος των Πειραιωτών μαζί με τους 2 προπονητές. «Όπως βλέπετε φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο κάστρο μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε με νέα όνειρα και νέες προσδοκίες. Είμαστε μία οικογένεια και πάμε για πιο μεγάλα τρόπαια. Να είστε καλά και περιμένουμε περισσότερα και στη Βραζιλία (για το Διηπειρωτικό που θα διεκδικήσουν οι Νέοι) και στο Πρωτάθλημα», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στον κόσμο, ανέφερε: «Φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν, στον Ναό μας, στο κάστρο μας, στο στάδιο Καραϊσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες, με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια και πάμε για ακόμη μεγαλύτερα τρόπαια. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στους ποδοσφαιριστές μας και στους Νέους μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα στη Βραζιλία, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Να είστε όλοι καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα