Πανσερραϊκός: Στην Τουρκία ο Αλεξιτς, παίρνει μεταγραφή

Πανσερραϊκός: Στην Τουρκία ο Αλεξιτς, παίρνει μεταγραφή

Newsroom
Ο Άλεξιτς του Πανσερραϊκού

bet365

Ο Κόστα Αλεξιτς μετέβη στην Τουρκία και όλα δείχνουν πως άμεσα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Πανσερραϊκό, καθώς θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Χωρίς τον Κόστα Αλεξιτς κατέκτησε χθες (8/8) ο Πανσερραϊκός το τουρνουά του Βόλου, καθώς ο Σέρβος φορ δεν ήταν καν στην αποστολή των «λιονταριών».

Λίγες ώρες μετά ανάρτησε στα social media μία φωτό που έδειχνε πως βρίσκεται εν πτήση για την Τουρκία (σ.σ. προφανώς έχοντας το «ok» της ομάδας) και πλέον όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 26χρονος στράικερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της γειτονικής χώρας που φέρεται μάλιστα να είναι η Γκιοζτέπε η οποία τον θέλει από την περασμένη μεταγραφική περίοδο και αυτόματα ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πάντως το μόνο «σίγουρο», όσο μπορεί να ειπωθεί αυτό για μία μεταγραφή, είναι πως ο παίκτης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη γειτονική χώρα.

FDDSA


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα