ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο ατζέντης του Ντρκούσιτς μίλησε για το μέλλον του Σλοβένου αμυντικού

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο ατζέντης του Ντρκούσιτς μίλησε για το μέλλον του Σλοβένου αμυντικού

O Βάνια Ντρκούσιτς στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ατζέντης Μλάντεν Ράτκοβιτσα, άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του Βάνια Ντρκούσιτς, υποστηρίζοντας ότι ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός είναι κοντά στο να φύγει από τη Ρωσία.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η Σότσι δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επιστροφή του Βάνια Ντρκούσιτς στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ο 24χρονος αμυντικός απουσίαζε με άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Euro 2024.

Ο Σλοβένος αμυντικός παραμένει βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μλάντεν Ράτκοβιτσα, η επιστροφή του στη Ρωσία σχετίζεται με τη μεταγραφή του. «Ο Βάνια επέστρεψε στο Σότσι γιατί εργαζόμαστε για τη μεταγραφή του», είπε ο Ράτκοβιτσα. «Η οριστική απόφαση για το μέλλον του πρέπει να ληφθεί σύντομα από τον σύλλογο», συμπλήρωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα «VseProSport».

Ο εκπρόσωπος του Ντρκούσιτς δεν είναι 100% σίγουρος για το ποια απόφαση θα πάρει η διοίκηση της Σότσι, αλλά όπως επισημαίνει «τώρα είναι πιο κοντά στο να φύγει από τη Ρωσία».

Ο Βάνια Ντρκούσιτς για τον οποίο χτεσινά δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι στο στόχαστρο της Ελλάς Βερόνα, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 24 αγώνες (2 γκολ). Το συμβόλαιο με τη Σότσι έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα