ΠΑΟΚ: Ο Εκόνγκ εντός της ημέρας λέει αντίο στον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ: Ο Εκόνγκ εντός της ημέρας λέει αντίο στον Δικέφαλο του Βορρά

ekong eurokinisi

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Τελειώνει από τον ΠΑΟΚ ο Τροστ Εκόνγκ. Ο έμπειρος Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλούντ, καθώς ο Ρασβάν Λουτσέσκου άναψε το πράσινο φως να φύγει πριν από την ρεβάνς της Τούμπας με τη Μάλμε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Εκόνγκ έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και η μεταγραφή του αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Νιγηριανός αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για τη Σαουδική Αραβία ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την οποία ο ΠΑΟΚ θα λάβει στα ταμεία του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στον Δικέφαλο του Βορρά εξετάζουν τις περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Εκόνγκ με το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς να «παίζει» δυνατά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα