ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Πάει για τον Ζιγκό της Μαρσέιγ», γράφουν στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Πάει για τον Ζιγκό της Μαρσέιγ», γράφουν στο Βέλγιο

Ζιγκό - Μαρσέιγ

bet365

Σύμφωνα με τον έγκυρο Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, ο ΠΑΟΚ κινείται για τη μεταγραφή του Γάλλου στόπερ της Μαρσέιγ, Σαμουέλ Ζιγκό.

Τον ΠΑΟΚ με τον Σαμουέλ Ζιγκό «συνδέει» ο Σάσα Ταβολιέρι. Σύμφωνα με τον έγκυρο Βέλγο ρεπόρτερ οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Μαρσέιγ και έχουν ήδη κάνει κρούση στους Μασσαλούς για να ρωτήσουν για την τιμή που κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή. Όπως προκύπτει ο 30χρονος ύψους 1.87 μ. στόπερ έχει προταθεί στους ασπρόμαυρους, όσο και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Ο Ζιγκό δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ για ακόμα ένα χρόνο, όμως δεν θα συνεχίσει στο «Βελοντρόμ», καθώς βρίσκεται στην transfer list της ομάδας. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί επίσης σε Κορτράικ, Γάνδη και Σπαρτάκ Μόσχας.

Την προηγούμενη σεζόν ο Γάλλος σέντερ μπακ μέτρησε 33 εμφανίσεις με τους Μαρσεγέζους και σκόραρε τρεις φορές, ενώ ήταν αρχηγός της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως στην έξοδο βρίσκεται ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, ενώ ανοιχτή είναι η υπόθεση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον οποίο θέλει η Άιντραχτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα