ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο «Δικέφαλος» κινείται για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο (vid)

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο «Δικέφαλος» κινείται για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο (vid)

ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο «Δικέφαλος» κινείται για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο (vid)

bet365

Ο Γάλλος Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι ο αμυντικός μέσος, που ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του στη γραμμή των χαφ.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει… γαλλικά, σ’ ότι αφορά την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Σουαλιό Μεϊτέ, θέλει να φέρει άλλον Γάλλο μέσο, με καταγωγή μάλιστα από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως και ο συμπατριώτης του πρώην μέσος του «Δικεφάλου»!

Το νέο όνομα που προτάθηκε και συζητιέται στη Μικράς Ασίας τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο, μάλιστα από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ατζέντη του προκύπτει ταύτιση σε πολλά σημεία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ο 30χρονος μέσος αγωνίζεται στη Λοριάν, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά προτάθηκε στους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο (1,89μ.) κεντρικό χαφ μέ έση στα ανασταλτικά καθήκοντα και με… βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του, βλέπετε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεν (28 συμ.), Μονακό (115 συμ.), Τσέλσι, (43 συμ.) Νάπολι (44 συμ.) και Μίλαν (63 συμ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα