Πρόεδρος Μπράγκα: «Δεν είναι προτεραιότητα για μας ο Όρτα, υπάρχει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού»

Newsroom
;orta

bet365

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ επιβεβαίωσε πως ο Αντρέ Όρτα δεν βρίσκεται στα πλάνα της πορτογαλικής ομάδας και γι' αυτό είναι υπό παραχώρηση, μιλώντας και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ μίλησε για κάποια από τρέχοντα της ομάδας και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε κείνο του Αντρέ Όρτα που «καίει» τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος παράγοντας τόνισε πως ο νυν προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Σόουζα δεν τον υπολογίζει για την μεσαία γραμμή του πορτογαλικού κλαμπ και γι' αυτό θα αναζητηθούν επιλογές από την αγορά για να συνεχίσει ο παίκτης αλλού την καριέρα του.

Ανέφερε φυσικά το σοβαρό και εκπεφρασμένο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» εξηγώντας όμως πως δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη μέχρι στιγμής και γι' αυτό ο Όρτα παραμένει περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το θέμα αυτό:

«Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε πως βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα. Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό. Επομένως ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που κάνουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα