ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η πρόθεση της Τζιρόνα για τον Κωνσταντέλια που απέρριψε ο «δικέφαλος του βορρά»

Το ενδιαφέρον της Τζιρόνα για τον Κωνσταντέλια που απέρριψε ο ΠΑΟΚ

bet365

Το ενδιαφέρον της Τζιρόνα για τον Κωνσταντέλια, οι οικονομικές της δυνατότητες και το «όχι» του ΠΑΟΚ.

Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο δεν ήταν η μοναδική ομάδα που είχε πλησιάσει τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Μία άλλη απ' αυτές που ξεχώρισαν από τον «σωρό» των ομάδων που παρακολουθούσαν τον 21χρονο Έλληνα επιθετικό μέσο ήταν η ισπανική Τζιρόνα, η οποία επικοινώνησε το ενδιαφέρον της στον «δικέφαλο του βορρά» περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Η ομάδα αυτή ανήκει στο City Football Group, δηλαδή στην ίδια «οικογένεια» με την Μάντσεστερ Σίτι και είναι αρκετά εύρωστη οικονομικά, πάντα αναφορικά με τα δεδομένα της. Μάλιστα το συγκεκριμένο κλαμπ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Κωνσταντέλια και σε οικονομικά μεγέθη λέγοντας στον ΠΑΟΚ πως είναι πρόθυμο να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ δίνοντας ακόμη κάποια χρήματα, περί τα 2 εκατ. ευρώ, ως μπόνους ενώ είχε πρόθεση να αφήσει στον «δικέφαλο του βορρά» και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις, απορρίποντας την εν τη γενέσει της την όποια συζήτησημε με την οικονομική αυτή βάση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα