Athens Kallithea, μεταγραφές: «Προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κούντε»

Athens Kallithea, μεταγραφές: «Προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κούντε»

Βασίλης Μπαλατσός
«Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει τον Κούντε αν μείνει ελεύθερος»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Africafoot» η Athens Kallithea προσπαθεί να κάνει δικό της τον διεθνή Καμερουνέζο χαφ Πιέρ Κούντε Μαλόνγκ για την επόμενη διετία.

Η Athens Kallithea είναι ιδιαίτερα δραστήρια στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχοντας ολοκληρώσει 12 προσθήκες και όπως φαίνεται θα έχουμε και συνέχεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Africafoot» η ομάδα της Αττικής προσπαθεί να αποκτήσει τον Πιέρ Κούντε Μαλόνγκ.

Όπως αναφέρουν οι Αφρικανοί το κλαμπ των Νοτίων Προαστίων προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Καμερουνέζο χαφ. Από την πλευρά του ο διεθνής μέσος ψάχνει για ένα φιλόδοξο project και είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Athens Kallithea.

Ο Κούντε προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε παίξει σε Εξτρεμαδούρα, Γρανάδα και Μάιντς πριν έρθει στον Ολυμπιακό το 2021, με μεταγραφή ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια είχε δυο δανεισμούς, στην Μπόχουμ τον Γενάρη του 2023 και στον Ατρόμητο τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Συνολικά με τους Πειραιώτες κατέγραψε 39 εμφανίσεις, έδωσε μια ασίστ, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και αυτό το καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος. Την περασμένη σεζόν με τον Ατρόμητο είχε 30 συμμετοχές και τέσσερις ασίστ. Είναι διεθνής με το Καμερούν από το 2018 και με το εθνόσημο έχει αγωνιστεί 41 φορές.

Πάντως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Κουντέ δεν είναι στις περιπτώσεις του εξετάσει το κλαμπ της Αττικής. Θυμίζουμε πως για το «8» η Athens Kallithea βρίσκεται σε επαφές με τη Σασουόλο για τη μεταγραφή του Ιταλού μέσου, Αλεσάντρο Μερκάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα