ΕΠΟ: Τι προβλέπει ο νέος ΚΑΠ για τις αναβολές των Ευρωπαίων

Η 11άδα του Ολυμπιακού

bet365

Στο νέο Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για τις ομάδες μας που μετέχουν στην Ευρώπη και το πότε δίνεται αναβολή.

Πιο συγκεκριμένα σε σχέση με τις ομάδες που μετέχουν στην Ευρώπη υπάρχει το άρθρο 22 περί του προγράμματος των αγώνων. Εκεί υπάρχει η πρόβλεψη για τις αναβολές ως εξής: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:

α) στην περίπτωση που η ομάδα συμμετέχει σε προημιτελική φάση, για τον αγώνα που παρεμβάλλεται χρονικά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης της UEFA.

β) στην περίπτωση που η ομάδα συμμετέχει σε ημιτελική φάση, είτε για τον αγώνα που παρεμβάλλεται χρονικά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης της UEFA, είτε του αγώνα που προηγείται του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης της UEFA κατ' επιλογή της ομάδας.

γ) στην περίπτωση που η ομάδα συμμετέχει στον τελικό διοργάνωσης της UEFA, δεν θα ορίζεται αγώνας τουλάχιστον επτά (7) πλήρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού.

δ) της οποίας τρεις (3), τουλάχιστον, ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε αγώνες των ελληνικών εθνικών ομάδων Ανδρών ή Ελπίδων που εντάσσονται στο αναγνωρισμένο calendar (πρόγραμμα αγώνων) της FIFA».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα