Αρης Λεμεσού – Ολυμπιακός 2-4: Βόλτα στην Κύπρο με ημίωρο «φωτιά»!

bet365

Δείγμα θετικό για τον Ολυμπιακό, στο τελευταίο φιλικό πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα. Οι θριαμβευτές του Conference League, με ένα... χορταστικό πρώτο μισάωρο όπου πέτυχαν τρία γκολ (Αμπι, Βέλντε, Μπιελ) επικράτησαν στη Λεμεσό με 4-2 του Άρη, με τους Κύπριους να εκμεταλλεύονται την χαλάρωση στο φινάλε και να βρίσκουν δύο γκολ. Γκολάρα από Μπακούλα, πρώτη φετινή εμφάνιση για τον Ελ Καμπί, ξανά γκολ για τον Νορβηγό!

Ο Ολυμπιακός έχοντας κατά ένα μεγάλο μέρος του φιλικού με τον Αρη Λεμεσού πολύ καλή απόδοση επικράτησε με 4-2 στο τελευταίο του χρονικά φιλικό πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Βόλο εκτός έδρας. Γκολάρες από Βέλντε και Μπακούλα.

Πώς ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με τον Αρη Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι του με αντίπαλο τον Αρη Λεμεσού με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι οι Ροντινέι, Μπιανκόν, Αμπι και Ορτέγα, στο κέντρο οι Ντόι, Μουζακίτης και Παπακανέλλος και μπροστά οι Βέλντε, Μπιελ και Γιάρεμτσουκ.

Για τον Άρη Λεμεσού στο τέρμα ήταν ο Σωφρονίου, με τους Μουσούντα, Κοκόριν, Κβιλιτάια και Γιαγκό να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο ήταν οι Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς και Στρούσκι και ενώ στην επίθεση ο κόουτς Σπιλέφσκι είχε βασικούς τους Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς και Κορέια.

Γκολ από κοντά από τον Αμπι για το 1-0, γκολάρα ο Βέλντε και το 2-0 και 3-0 ο Μπιελ!

Ο Ολυμπιακός είχε και κατοχή μπάλας αλλά και φάσεις στο παιχνίδι και σκόραρε αρκετά νωρίς κόντρα στον Αρη Λεμεσού. Στο 9ο λεπτό ο Παπακανέλλος έκανε μία προσπάθεια που έφυγε έξω. Στο 10ο λεπτό μετά από πολύ καλή συνεργασία των παικτών ο Βέλντε είχε ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι και πέρασε εκτός.

Στο 16ο λεπτό ο Αμπι με δύναμη από κοντά σκόραρε (το πρώτο του ερυθρόλευκο γκολ) έπειτα από μεταβίβαση της μπάλας προς εκείνον από την πλάτη του Ντόι μετά από φάουλ που είχε κερδίσει ο κινητικότατος Βέλντε (που εκτέλεσε και το φάουλ). Στο 21ο λεπτό ο Βέλντε πήρε τη μπάλα από τον μαχητικότατο Ντόι που κέρδισε κατοχή από 2 παίκτες του και του έδωσε πάσα. Ελίχθηκε και με σουτάρα έκανε το 2-0. Στο 24ο λεπτό ήρθε και το 3-0.

Ο Παπακανέλλος έμεινε ψηλά μετά από πάσα του Ροντινέι, ο γκολκίπερ του Αρη Λεμεσού βγήκε κάκιστα, ο Παπακανέλλος του έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Μπιελ που σε κενή εστία έκανε το 3-0. Στο 27' ο Μπιελ έκανε το σουτ που πέρασε έξω. Στο 29' ο Μπιελ είχε ένα φάουλ που κόπηκε σε κόρνερ.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο για φέτος για τον Ελ Καμπί και 2-3 ο Αρης Λεμεσού

Στο β' μέρος ο Μεντιλίμπαρ έβαλε για πρώτη φορά φέτος σε ματς τον Ελ Καμπί μετά το πρόβλημά του στο δάχτυλο του ποδιού του. Ήταν το ανεπίσημο φετινό του ντεμπούτο του.

Σε επίπεδο φάσεων στο 54' ο Ροντινέι είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε. Λίγο πριν το 57' ακυρώθηκε τέρμα του Ουκρανού Γιάρεμτσουκ μετά από υπόδειξη οφσάιντ. Ο Αρης Λεμεσού επιχείρησε να ξαναμπεί στο ματς. Στο 79' ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα προς τον Μπένγκτσον για να κάνει από κοντά το 1-3 ενώ λίγο πριν ορθώς ο Στάμενιτς διαμαρτυρήθηκε για φάουλ πάνω του που δεν δόθηκε. Στο 82' ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε σε τετ α τετ τον Γκομίς. Στο 84' ο Αρης σκόραρε με τον Σάβο που ξέφυγε από τον Αμπι και έκανε το 2-3.

Σούπερ γκολ και ο Μπακούλας και 2-4

Ο Ολυμπιακός βρήκε και 4ο γκολ. Ο Μασούρας έκανε φοβερή κίνηση στο 89', πάσαρε στον Μπακούλα που με πολύ καλό σουτ σκόραρε για το 2-4. Στο 90' ο Σεμέδο είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 91' ο Μασούρας έβγαλε πολύ ωραία για τον Ελ Καμπί που πλάσαρε έξω. Το τέλος του αγώνα βρήκε το σκορ στο 2-4 σε μία αναμέτρηση όπου ο Βέλντε ήταν εκ νέου εξαιρετικός, ο Μασούρας θετικός στο β' μέρος, ο Ντόι έχει κάνει πολύ καλό ματς (το καλύτερό του πιθανώς με Ολυμπιακό) και ο Μπακούλας έβαλε το πρώτο του ερυθρόλευκολ γκολ με τους μεγάλους.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σωφρονίου (60′ Βανά), Μουσούντα (60′ Μποάκι), Γιαγκό, Ουρόσεβιτς (60′ Αμπουμπακάρ), Κορέια (60′ Θεοχάρους), Νίκολιτς (60′ Σαρφό), Στρούσκι (60′ Σανέ), Μοντνόρ (60′ Μπένγκτσον), Μαγιαμπέλα (60′ Σεμέδο), Κοκόριν (60′ Σάβο) και Κβιλιτάια (60′ Κόβατσεφ).

Έπαιξαν και οι Μάτισικ, Γκομίς και Μ. Κόβατσεφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Ροντινέι, Μπιανκόν (71' Κουτσίδης), Άμπι (90' Κοστίνια), Ορτέγα, Ντόι (63' Μπακούλας), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71' Μασούρας), Βέλντε (63' Στάμενιτς), Μπιέλ και Γιάρεμτσουκ (71' Ελ Καμπί).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα