Πανσερραϊκός: Ανακοινώθηκε από την Ιγκντίρ ο Άλεξιτς

Πανσερραϊκός: Ανακοινώθηκε από την Ιγκντίρ ο Άλεξιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Αλεξιτς

bet365

Η Ιγκντίρ της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σέρβου σέντερ φορ, Κόστα Άλεξιτς, από τον Πανσερραϊκό.

Όπως αναμενόταν, ο Κόστα Άλεξιτς άφησε τον Πανσερραϊκό και μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Ιγκντίρ. Η ομάδα που εδρεύει στην Ανατολία αγόρασε τον Σέρβο επιθετικό από τα Λιοντάρια και ανακοίνωσε την απόκτηση του για την επόμενη τριετία, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2027.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο κλαμπ που ιδρύθηκε το 2016 και τις προηγούμενες δυο σεζόν πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους από την τέταρτη κατηγορία της Τουρκίας, έως τη δεύτερη και όπως προκύπτει φιλοδοξεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Άλεξιτς αποχώρησε από την Ελλάδα έπειτα από μια διετία. Το καλοκαίρι του 2023 ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό του Ηρακλή και βγήκε μάλιστα πρώτος σκόρερ στη Superleague 2, έχοντας 19 γκολ, ενώ συνολικά με τον Γηραιό σε 48 παιχνίδια, βρήκε 23 φορές δίχτυα και μοίρασε επτά ασίστ. Την περασμένη σεζόν σε 25 εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό είχε εννέα γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα