Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για Σπόραρ ή Αμαρίγια η Χουάρες σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για Σπόραρ ή Αμαρίγια η Χουάρες σύμφωνα με τους Μεξικανούς

«Πάει για Σπόραρ ή Αμαρίγια η Χουάρες, δίνει 3-4 εκατ. δολάρια στις ομάδες»

bet365

Σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα, η Χουάρες έχει κυκλώσει τα ονόματα των Σπόραρ και Αμαρίγια για την ενίσχυσή της επίθεσής της και είναι πρόθυμη να δώσει 3-4 εκατ. δολάρια.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος Φερνάντο Εσκιβέλ δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ στον προσωπικό του λογαριασμό στο X σχετικά με τον επιθετικό που ψάχνει η Χουάρες. Η μεξικανική ομάδα δουλεύει για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσής της κι έχει ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη είναι ο Άντρατζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού, με τον Σλοβένο φορ να μην είναι αρνητικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Μεξικό (πρόσφατα από την χώρα εκεί το παρουσίασαν ως προχωρημένο) βλέποντας πως ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος ακόμα και στο διάστημα που ήταν τραυματίας ο Ιωαννίδης και η δεύτερη είναι ο Λουίς Αμαρίγια της Μαζατλάν.

Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ αυτό, η Χουάρες δεν θα έχει πρόβλημα να ικανοποιήσει τα «θέλω» των παικτών και γι' αυτό τώρα εκείνο που την... καίει είναι να συμφωνήσει με κάποια από τις δύο ομάδες στις οποίες προσφέρει ένα ποσό κάπου στα 2,7-3,7 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα