Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η Λέστερ κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη σύμφωνα με την Telegraph

«Η Λέστερ κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, η Λέστερ έκανε προσφορά ύψους 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η «Telegraph» έκανε γνωστό πως η Λέστερ κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Τζον Πέρσι, που επιμελήθηκε το ρεπορτάζ, ανέφερε πως η προσφορά κατατέθηκε το Σάββατο (10/08) χωρίς να αποφασηνίζει αν έχει υπάρξει κάποια απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική.

Ο Έλληνας φορ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την εβδομάδα που μας πέρασε, αφού στο παιχνίδι με τον Άγιαξ την Πέμπτη (08/08) πήρε τα πρώτα του λεπτά ως αλλαγή από τον Ιούνιο, όταν και είχε τραυματιστεί στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία.

Η Λέστερ δεν είναι η πρώτη αγγλική ομάδα που ενδιαφέρθηκε έμπρακτα για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού, αφού πριν λίγο καιρό η Ίπσουιτς είχε καταθέσει δύο φορές προσφορά (22,5 και 25 εκατ. ευρώ αντίστοιχα) για να πείσει τους «πράσινους» να τον παραχωρήσουν, όμως χωρίς να τα καταφέρει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα