ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Ενδιαφέρον για τον Πουέρτα», γράφουν στην Κολομβία

Βασίλης Μπαλατσός
gustavo puerta

bet365

Σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο Πέπε Σιέρα, ο ΠΑΟΚ ενδιαφερέται για την απόκτηση του 21χρονου χαφ της Λεβερκούζεν, Γουστάβο Πουέρτα.

Τον ΠΑΟΚ με τον Γουστάβο Πουέρτα «συνδέει» δημοσιογράφος από την Κολομβία. Σύμφωνα με τον Πίπε Σιέρα οι Θεσσαλονικείς και η Μπλάκμπερν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 21χρονο χαφ της Λεβερκούζεν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο του δανεισμού του Κολομβιανού χαφ, ο οποίος επιθυμεί να πάει σε ομάδα που θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι Ασπιρίνες έδωσαν δυο εκατομμύρια ευρώ στην Μπόκοτα τον περασμένο Γενάρη για να τον φέρουν στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη σεζόν ο 21χρονος μέσος που αγωνίζεται κυρίως στο «8» έκανε μόλις 10 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο και στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε το νταμπλ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα