Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Καμπανάκι» πριν τη σέντρα για τα «καναρίνια»

Newsroom
Η ομάδα του Παναιτωλικού

bet365

Ανέτοιμος έδειξε ο Παναιτωλικός μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League στο φιλικό 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Δουλειά θέλει ακόμα ο Παναιτωλικός καθώς φάνηκε πως είναι ανέτοιμος μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Τα «καναρίνια» έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, με τους Αγρινιώτες να προβληματίζουν στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον Παναιτωλικό με τον Τσάβες στην εστία, τους Μάνο, Παντελάκη και Στάγιτς τριάδα στην άμυνα και τους Μαυρία και Νικολάου δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στις πλευρές. Οι Πέρες, Λιάβας και Μπελεβώνης ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Ντίας πίσω από τον προωθημένο Μαϊντέβατς.

Ο Παναιτωλικός μπήκε ορεξάτος και είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με τον Ντίας να νικιέται από τον Βρακά σε τετ-α-τετ στο 2' και τον Παντελάκη μετά το κόρνερ που ακολούθησε να βλέπει την κεφαλιά να περνάει ελάχιστα άουτ. Τα «καναρίνια» που είδαν τον Στάγιτς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο μέρος με τον Μλάντεν να τον αντικαθιστά, είχαν την κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν άλλες καλές στιγμές, ενώ ο ΠΑΣ που ήταν καλά κλεισμένος προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε με τον Χάινριχ που δεν κατάφερε να βρει την μπάλα σε προβολή, ενώ στο 56' μια επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Σόρια απομάκρυνε με τις γροθιές ο Τσάβες. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός εξακολουθούσε να μην μπορεί να αναπτυχθεί ορθολογικά.

Στο 71' ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Μπουζούκης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έπειτα από λάθος του Στεργιάκη που είχε περάσει στο ματς ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού σταμάτησε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κύρκου. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τα «καναρίνια» στο 94' να έχουν μια τελική με τον Λομόνακο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε εύκολα ο Βρακάς.

Παναιτωλικός: Τσάβες (69' Στεργιάκης), Μάνος (46' Μπουζούκης), Παντελάκης (69' Τσελίκοβιτς), Στάγιτς (17' Μλάντεν), Μαυρίας (75' Κακιώνης), Νικολάου (69' Τορεχόν), Πέρες (75' Γαλιάτσος), Λιάβας, Μπελεβώνης (46' Λομόνακο), Ντίας (75' Κοντούρης), Μαϊντέβατς (75' Λαχούντ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Σόρια, Λούπας, Ρίντερ, Τζίνο, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας (69' Δούμας), Καλέμι (49' Μίνα), Μπεγκάλα, Χάινριχ (82' Λάμψιας), Λεό.

@Photo credits: panetolikos.gr/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα