ΑΕΚ: Ο Ραντόνια ανανέωσε και πάει δανεικός στη Λαμία

Δημήτρης Βέργος
Ο Βένταντ Ραντόνια της ΑΕΚ

bet365

Ο Βένταντ Ραντόνια δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία, υπογράφοντας πρώτα νέο διετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Από το ρόστερ της ΑΕΚ αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις με παίκτες που δεν υπολογίζονται στην πρώτη ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Βένταντ Ραντόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία. Ο 22χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ αποτελούσε βασική επιλογή στην ΑΕΚ Β' όταν δεν βρισκόταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, με την οποία είχε πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές την τελευταία διετία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φέτος προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στη Super League και να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, με τον Βόσνιο δεξιό μπακ να πηγαίνει στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραντόνια ανανέωσε υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ καθώς αυτό που «έτρεχε», έληγε του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο Ραντόνια, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ανήκει στην ΑΕΚ από το 2020 όταν είχε υπογράψει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μέχρι σήμερα μετράει 10 συμμετοχές με την Ένωση, έχοντας σκοράρει και ένα γκολ. Με την ΑΕΚ Β' έχει πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Εκτός του Ραντόνια και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, όπως τονίζουν τα κυπριακά δημοσιεύματα, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός καθώς ο Έλληνας στόπερ πρόκειται να συνεχίσει στην Ανόρθωση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα