ΑΕΚ: Απεβίωσε ο εμβληματικός οπαδός της ομάδας, Νίκος Ξηροκώστας

ΑΕΚ: Απεβίωσε ο εμβληματικός οπαδός της ομάδας, Νίκος Ξηροκώστας

Newsroom
Απεβίωσε ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας

bet365

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας νικημένος από την επάρατη νόσο. Την Τετάρτη (14/8) η κηδεία του.

Μια μεγάλη απώλεια υπέστη η οικογένεια της ΑΕΚ, αφού ο εμβληματικός φίλαθλος της ομάδας, Νίκος Ξηροκώστας απεβίωσε σήμερα. Ο εκλιπών ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από πτώση που είχε από κερκίδα λόγω ενός κιγκλιδώματος που υποχώρησε σε αγώνα Άρης - ΑΕΚ στο Χαριλάου το οποίο είχε προκληθεί από την υπερβολική συσσώρευση κόσμου στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Νίκος Ξηροκώστας έδινε εδώ και καιρό την άνιση μάχη του με την επάρατη νόσο και τελικά νικήθηκε κάνοντας πιο φτωχό το οπαδικό κίνημα, όχι μόνο της «Ένωσης», αλλά και γενικότερα.

Η κηδεία του Νίκου Ξηροκώστα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/8 στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου του Β’ Κοιμητηρίου Δήμου Αθηναίων.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί για στεφάνια τα χρήματα να δοθούν στην Μυρτώ. Έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί που θα μαζευτούν τα χρήματα.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατό του:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα