Παναθηναϊκός μεταγραφές: Και η Σαουθάμπτον στο «παιχνίδι» για Ιωαννίδη

«Η Σαουθάμπτον μπαίνει στην ''μάχη'' για τον Ιωαννίδη»
Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο και τρίτης αγγλικής ομάδας, της Σαουθάμπτον.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την άρνηση του Παναθηναϊκού στην τεράστια πρόταση της Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη και το «Football Insider» άνοιξε ένα νέο «επεισόδιο» στο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού.

Η αγγλική ιστοσελίδα επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες ανέφερε πως και η Σαουθάμπτον έχει αποφασίσει να μπει στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη. Φυσικά οι «Άγιοι» δεν θα είναι η πρώτη ομάδα της κορυφαίας λίγκας του κόσμου που θα προσπαθήσει, αφού ήδη η Ίπσουιτς έχει καταθέσει δύο προτάσεις και η Λέστερ μία λαμβάνοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από την «πράσινη» διοίκηση.

Το οικονομικό level στο οποίο κινείται πλέον η υπόθεση της απόκτησης του 24χρονου Έλληνα επιθετικού έχει αρχίσει να φτάνει σε υψηλά επίπεδα τα οποία έχουν οδηγήσει κάποιες από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν να κάνουν πίσω, όπως η Μπολόνια, αλλά και η Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τα όσα γράφονται σήμερα στην Πορτογαλία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα