ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι νέες φανέλες των Πρωταθλητών Ελλάδας (vid)

ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι νέες φανέλες των Πρωταθλητών Ελλάδας (vid)

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2024-25

bet365

Με το μότο «υπάρχει ένας δρόμος, ο δικός μας δρόμος» η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρία ένδυσης που «ντύνει» του Πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασαν τις νέες φανέλες για την σεζόν 2024-25.

Εκτός από την κλασική «ασπρόμαυρη» ριγέ φανέλα, που ήδη έχει φορεθεί στα τρία επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρία Macron, που έχει αναλάβει και φέτος να «ντύσει» τους Πρωταθλητές Ελλάδας, παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις του Δικεφάλου για τη σεζόν 2024-25!

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η κλασσική ριγέ, την οποία έχουμε γνωρίσει ήδη. Όπως προστάζει η ασπρόμαυρη ιστορία, αλλά και με μοντέρνες πινελιές. Η λευκή με total ΠΑΟΚ μοτίβο. Και η μαύρη, με ένα εντυπωσιακό μαύρο μοτίβο. Οι νέες φανέλες των πρωταθλητών είναι εδώ!

Οι φανέλες είναι κατασκευασμένες από Eco Fabric, ένα υλικό που είναι 100% πολυεστέρας από ανακυκλώσιμα πλαστικά. Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι ελαφριές και να επιτρέπουν στο σώμα του ποδοσφαιριστή να αναπνέει κατά τη διάρκεια των αγώνων».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα